Om loppet

Mellan 1-6 juni 2021 är det dags för sjunde upplagan av Fiskebäcksloppet – Tre hamnar. Det unika med detta loppet är att man springer för andra – startavgiften går oavkortat till Räddningsmissionens sociala arbete i Göteborg. De fyra första åren har vi totalt samlat in över 1 miljon kronor till Räddningsmissionens arbete och detta året räknar vi med att spränga miljonvallen – med råge!

Fiskebäcksloppet – Tre hamnar går i en kuperad och naturskön omgivning där man under tävlingen får se och uppleva tre hamnar – Önnered, Hinsholmen och Fiskebäck. Det blir alltså en löparfest där man kombinerar en vacker och havsnära bana med att samtidigt hjälpa de mest utsatta i vår stad. Detta gör denna löparfest unik och vi hoppas att det ska locka både motionärer och elitlöpare.

 

Det kommer vara flera lopp och klasser denna dagen. Läs mer under respektive lopp.

Fiskebäcksloppet – tre hamnar är 10 km och består av fyra klasser. Herr, dam, kille (17 år), tjej (17 år)

Lilla Fiskebäcksloppet är 2 km och består av sex klasser. Pojke/Flicka (13 år), Pojke/Flicka (11 år), Pojke/Flicka (9 år)

Miniloppet är ett par hundra meter och främst för de barnen som är yngre än sex år.

 

Kollektivtrafik

Det går bra att åka kollektivt till loppet med någon av bussarna 90, 96, 97, 98, 197. Sikgatan är närmsta hållplats och därifrån är det bara några hundra meters promenad rakt söderut.

www.vasttrafik.se