Loading...

Häng med på Fiskebäckslöpet 2021!

Även detta år arrangerar vi Fiskebäckslöpet, ett virtuellt lopp under en hel vecka, 1-6 juni. Närsomhelst kan du gå eller springa den vackra 10 km-banan med start vid Sjöbacka i Fiskebäck. Banan är utmärkt med skyltar hela vägen till mål.

Precis som förra året kan du vara med och tävla i olika klasser. Startavgiften är 300 kr för vuxen och 100 kr för barn/ungdom upp till 13 år. För att vara med och tävla om priser behöver du betala startavgiften.

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Solrosen, Räddningsmissionens verksamhet för barn med en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin! Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!

Anmäl dig här!

Årets lopp är likt många andra evenemang virtuellt, men minst  lika viktigt som vilket annat år som helst! Genom ditt deltagande är du med och stöttar Solrosens arbete med barn som har en förälder i fängelse. Dessutom får du uppleva en härlig löprunda eller långpromenadbland skön natur i ditt alldeles egna tempo. 

Evenemanget arrangeras av Räddningsmissionen med IF Väster, Equmeniakyrkan Fiskebäck och Fiskebäckskyrkan som samarbetspartners.

Har du frågor om loppet?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Är du intresserad av sponsring?
Kontakta oss på johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

Vill du vara med som funktionär?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Fiskebacksloppet.se

Raddningsmissionen.se

Raddningsmissionen.se/detta-gor-vi/solrosen