Loading...
Startsida 2021
  • Hem
  • Startsida 2021

Häng med på Fiskebäckslöpet 2021!

Även detta år arrangerar vi Fiskebäckslöpet, ett virtuellt lopp under en hel vecka, 1-6 juni. Närsomhelst kan du gå eller springa den vackra 10 km-banan med start vid Sjöbacka i Fiskebäck. Banan är utmärkt med skyltar hela vägen till mål.

Precis som förra året kan du vara med och tävla i olika klasser. Startavgiften är 300 kr för vuxen och 100 kr för barn/ungdom upp till 13 år. För att vara med och tävla om priser behöver du betala startavgiften.

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Solrosen, Räddningsmissionens verksamhet för barn med en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin! Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!Anmäl dig här!

Årets lopp är likt många andra evenemang virtuellt, men minst lika viktigt som vilket annat år som helst! Med hänsyn till rådande läge i samband med Corona-pandemin kommer inte Fiskebäcksloppet att genomföras som vanligt i år. Vi satsar istället på att göra hela första veckan i juni till en löparvecka där alla som vill kan vara med och springa en egen bana i egen takt och ändå vara en del av en digital löpargemenskap och samtidigt stötta Räddningsmissionens sociala arbete. Vi körde på samma koncept 2020 och fick god spridning på motionärerna, samtidigt som pengar fortfarande samlades in till Solrosens viktiga arbete till förmån för barn med en frihetsberövad förälder.


Anmäl dig här


Karta över tävlingsområdet


Facebookevenemang


Instagram Fiskebäcksloppet

Evenemanget arrangeras av Räddningsmissionen med IF Väster, Equmeniakyrkan Fiskebäck och Fiskebäckskyrkan som samarbetspartners.

Har du frågor om loppet?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Är du intresserad av sponsring?
Kontakta oss på johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

Vill du vara med som funktionär?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Fiskebacksloppet.se

Raddningsmissionen.se

Raddningsmissionen.se/detta-gor-vi/solrosen

Kontakt

Har du frågor om loppet?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Är du intresserad av sponsring?
Kontakta oss på johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

Vill du vara med som funktionär?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Om Fiskebäcksloppet

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Solrosen, Räddningsmissionens verksamhet för barn med en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin! Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!