Loading...
Lagutmaning 2019
  • Hem
  • Lagutmaning 2019

Den 6 juni är det dags för femte upplagan av Fiskebäcksloppet – loppet där hela anmälningsavgiften skänks till Räddningsmissionens sociala arbete bland barn och ungdomar i Göteborg. Genom att springa är ni alltså med och hjälper de mest utsatta barnen i vår stad.

Vi vill också vara med och hjälpa idrottsföreningarna i närområdet eftersom vi tycker att ni gör ett fantastiskt arbete bland våra barn och ungdomar. Även i år kommer det därför finnas en möjlighet att anmäla ert lag till loppet och för varje barn och ledare som anmäler sig och springer i lagtröjan kommer 50:-/löpare att skänkas till er lagkassa. (Denna kostnad täcks av våra sponsorer och anmälningsavgiften går alltså fortfarande oavkortat till Göteborgs Räddningsmission). Utöver möjligheten att tjäna pengar till lagkassan är ni också med i en tävling där laget med flest anmälda löpare vinner ett fint pris.

Kravet för att vara med i lagtävlingen är:

  • Ange lagets namn vid anmälan. Varje barn/ledare anmäler sig själv via vår hemsida.
  • Ansvarig ledare skickar ett mail till admin@fiskebacksloppet.se senast 25:e maj med information om att laget vill vara med i lagtävlingen.
  • Minst tio personer från laget skall vara anmälda till tävlingen.

Frågor? Skicka ett mail till admin@fiskebacksloppet.se

Tag chansen att som ett lag vara med om en rolig löpartävling 6 juni. Använd gärna loppet som en sporre i konditionsträningen inom laget. Och framförallt – var med och spring för att hjälpa de mest utsatta barnen i vår stad!

Kontakt

Har du frågor om loppet?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Är du intresserad av sponsring?
Kontakta oss på johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

Vill du vara med som funktionär?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Om Fiskebäcksloppet

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Solrosen, Räddningsmissionens verksamhet för barn med en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin! Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!