Loading...
Företagsutmaning 2019
  • Hem
  • Företagsutmaning 2019

Vi vill vara del av den hälsofrämjande utvecklingen som är oerhört viktig i vårt samhälle idag. Att sätta upp tydliga mål tillsammans med vänner eller kollegor är ett sätt att motivera till rörelse och hållbar hälsa. Ett fantastiskt sådant mål menar vi att Fiskebäcksloppet – tre hamnar kan vara. Det är ett lopp som passar såväl den erfarne löparen som nybörjaren som vill komma igång med löpningen. I år har ni som företag eller arbetsgrupp möjlighet att köpa startplatser i paketform. Tanken är att ni på så sätt både stödjer insamlingen och även skapar en möjlighet för kollegor att komma igång med träningen. Ni kommer få en fantastisk löparupplevelse tillsammans! För att peppa lite extra så kommer vi även att lotta ut fina priser från våra sponsorer till några av de anmälda företagen.

Företagsutmaning 2019:

Paket 1: 5 startplatser 1500 kr

Paket 2: 10 startplatser 3000 kr

Paket 3: 20 startplatser 6000 kr

Maila till admin@fiskebacksloppet.se och ange vilket paket ditt företag är intresserat av så får ni vidare information om tillvägagångsätt vid anmälan.

 

Kontakt

Har du frågor om loppet?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Är du intresserad av sponsring?
Kontakta oss på johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

Vill du vara med som funktionär?
Kontakta oss på admin@fiskebacksloppet.se

Om Fiskebäcksloppet

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Solrosen, Räddningsmissionens verksamhet för barn med en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin! Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!